Facebook
0741 - 945 800, 0747 - 211 501

Garantia pentru acoperirea de piscina

Záruka 5 let
 1. IPC TEAM acorda o garantie de 3 ani pentru functionarea produslui, garantie care incepe la data receptiei acoperirii de client. Producatorul va mentiona data predarii pe certificatul de garantie. Garantia se refera la orice defectiune care apare in perioada de garantie si care se datoreaza defectelor materialelor sau defectelor din fabricatie.
 2. IPC TEAM asigura o garantie de 5 ani pentru tratamentul suprafetelor colorate din aluminiu.
 3. IPC TEAM asigura 7 ani de garantie pentru rezistenta si stabilitatea conexiunilor structurii..
 4. Efectele garantiei: Garantia se refera la rezistenta si stabilitatea statica a conexiunilor structurii, care au fost fabricate in conformitate cu tehnologia si procesul de fabricatie al IPC TEAM. Producatorul garanteaza ca in perioada garantiei mentionate, nu pot aparea deprinderi spontane ale conexiunilor structurii, la o utilizare normala.
 5. IPC TEAM asigura o garantie de 15 ani pentru placile de policarbonat compacte si cu celule de aer, in functie de conditiile producatorului placilor, conditii care sunt detaliate mai jos:

  Efectele garantiei referitoare la placile de policarbonat

  • Permeabilitatea la lumina nu scade mai mult de 4% in cursul a celor 15 ani.
  • Rezistenta si elasticitatea placilor de policarbonat are o valoare > = 2.100 MPa in cursul perioadei de 15 ani.
  • Placile de policarbonat nu devin fragile si nu-si pierd rigiditatea. Rezistenta la rupere dupa 15 ani: > = 50 MPa.
  • Policarbonatul nu va fi distrus de ploi cu grindina cel putin timp de 15 ani.

  Conditiile garantiei referitoare la placile din policarbonat:

  • Nu pot exercita asupra sa efecte negative legaturile, fixarile sau materiale de etansare.
  • Nu se deformeaza la caldura.
  • Pot fi expuse intemperiilor vremii numai latura protejata contra efectelor UV.
  • Procesele tehnologice ALUKOV / IPC TEAM corespund in totalitate conditiilor expuse de mai sus de producatorul placilor de policarbonat.
  • Trebuie protejate de substantele chimice corozive.
  • Trebuie protejate de uzura cu caracter mecanic
 6. in cazul in care in perioada garantiei, clientul formuleaza pretentii de garantie, trebuie sa prezinte scrisoarea de garantie completata in mod corespunzator.
 7. Data formularii pretentiei de garantie, data transportarii acoperisului in vederea efectuarii reparatiilor, data montajului acoperisului la locul de destinatie dupa efectuarea reparatiilor trebuie sa fie mentionate pe scrisoarea de garantie de catre intreprinderea producatoare.
 8. Reparatiile in timpul perioadei de garantie pot fi efectuate numai de angajatii IPC TEAM sau de angajatii specializati corespunzator de la firmele care comercializeaza sau monteaza acoperirile noastre.
 9. Toti utilizatorii sunt obligati sa foloseasca acoperirile de piscine sau spa conform specificatiilor descrise in Ghidul Utilizatorului.

Warranty 5 years

Incetarea garantiei:

 1. Pretentiile de garantie isi pierd valabilitatea dupa expirarea perioadei de garantie.
 2. Garantia nu se extinde la daunele datorate utilizarii neconforme cu destinatia sau datorate intretinerii de catre persoane neautorizate..
 3. Garantia nu se extinde la daunele provocate de persoanele nespecializate in timpul montarii.
 4. Garantia nu se extinde la cauze externe, ex.daune cauzate de fenomene naturale (supraincarcare datorata unui strat de zapada mai groasa de 10 cm, grindina cu dimensiuni mai mari de 2 cm, vant care depaseste 100 km/h) sau daune mecanice provocate de terte persoane.
 5. Garantia isi pierde valabilitatea in cazul in care pe structura se fac reparatii de catre persoane nespecializate, fara drept sau extinderi neautorizate de producator, reparatii sau daca conditiile de garantie sunt incalcate intrun fel.
 6. Garantia nu se extinde la uzura datorita folosirii normale, conform destinatiei, respectiv la daunele provocate din cauza tratamentelor neadecvate.
 7. Garantia nu se extinde la coroziunea suprafetelor de otel inox si de aluminiu datorata depasirii valorilor pH sau de clor recomandate apei din piscina.
 8. Garantia nu se extinde la efectele de mediu care nu sunt in limitele standard.
 9. Crapaturile microscopice pe suprafetele anodizate ale elementelor si schimbarile de culoare la indoirea panelurilor din policarbonat nu pot face obiectul reclamatiilor.

Riscul financiar datorita daunelor provocate de conditiile meteo la acoperirile de piscine se poate diminua, daca clientul va incheia o asigurare pentru daunele cauzate de vreme.Aluprodukt Video