Facebook
0741 - 945 800, 0747 - 211 501

Asigurarea calitatii, managmentul mediului

Politika řízení jakosti

Politica companiei si asigurarea calitatii

IPC Team este o organizatie profesionala implicata in dezvoltarea, fabricatia si montajul acoperirilor de piscine telescopice si a acoperirilor variate pentru spa.Renumele nostru se datoreaza muncii depuse in cursul anilor, bazandu-ne pe sinceritate si pe un serviciu cu clienti de inalta calitate.Sistemele de managmentul calitatii si a mediului sunt parte organica a sistemului de conducere a intreperinderii. Manegmentul interprinderii lucreaza la dezvoltarea eficientei sistemului integrat de management, in special in domeniul scopuri, public tinta, a diferitelor programe si mecanisme de contol.

Managamentul calitatii

 • Obiectivul fundamental al firmei este satisfacerea cererilor si dorintelor clientilor nostrii.Satisfactia clientilor este primordial si cel mai important pentru noi.Asiguram pentru clienti servicii cu cel mai inalt nivel de calitate, sunt primiti de personalul nostru prietenos si util
 • Asteptarile noastre fata de angajati sunt ridicate, care includ atitudinea pozitiva, bunele maniere si purtare la locul de munca si in afara lui, nivelul ridicat de profesionalism si  abilitate, sinceritate si incredere.
 • Scopul eforturilor noastre este intarirea traditiilor si a bunului renume a interprinderii. In plus, cautam sa extindem calitatea si cantitatea serviciiilor, prin care asiguram satisfactia clientilor si planurile pe termen lung ale interprinderii.
 • Firma noastra este mandra pentru conditiile de munca asigurate pentru angajati. Fiecare angajat ajuta pe celalalt si realizeaza impreuna sarcinile, asa se consolideaza echipa. Pentru acesti angajati munca la firma noastra este o chestiune de prestigiu. In anul 2006 firma a indeplinit cu succes cerintele ISO 9001 SI 14001.
 • Firma noastra corespunde standardelor europene referitoare la acoperirile de piscine ca AFNOR NF P90-309. Produsele noastre au fost testate in laboratoarele din Paris (Laboratoire National d'Essais), si au certificate de calitate si de siguranta franceze NF P90-309.
AFNORISOASCE

Domeniile managamentului de mediu

 • IPC Team inbunatateste constant calitatea performantelor de mediu deja identificate, in aceasi timp mentine si dezvolta afacerile.
 • Mentine conditii sanatoase de mediu – societatea indeplineste toate conditiile, legile si reglementarile in vigoare cu privire la masurile de mediu.
 • IPC Team incearca sa previna posibilele cauze ale efectelor negative asupra mediului si se concentreaza sa negocieze cu furnizori care au integrate in activitatea lor principii EMS, care sunt in acest sistem si au solutii pentru pentru problemele ca revalorificarea sau eliminarea deseurilor.
 • IPC Team comunica deschis cu publicul larg si cu toate institutiile autorizate.Ne-am angajat sa oferim totdeauna informatii exacte la impactul potential asupra mediului al activitatiilor noastre.
 • Instrumentele primare pentru imbunatatirea continua a eficacitatatii sistemului de management de mediu ca-identificarea,analiza si evaluarea tuturor aspectelor de mediu, tinta, nivel-tinta si programe EMS, pentru ca sa putem prevede un sistem la mechanismele de control.
 • Pentru a mentine conditii sanatoase de mediu, compania noastra este de acord sa respecte toate cerintele legale in vigoare, precum si toate celelalte reguli aplicabile societatii si a celor care se ocupa cu problemele de mediu.


Scopul nostru:


Ramanerea in continuare ca lider in domeniul acoperirilor de piscine, de spa si terase, pe langa designul modern sa cream noi solutii progresive.

Pentru a mentine conditii sanatoase de mediu, compania noastra este de acord sa respecte toate cerintele legale in vigoare, precum si toate celelalte reguli aplicabile societatii si a celor care se ocupa cu problemele de mediu.


Aluprodukt Video